Vakantie met Muziekmeesters Online

Gepubliceerd op maandag 15 februari 2021

In de voorjaarsvakantie, van 22-26 februari, kunnen kinderen muzikaal aan de slag met Muziekmeesters Westland. Door de maatregelen zijn er weinig mogelijkheden om er 'echt' op uit te gaan en daar springt de Westlandse muziekschool op in. Ze bieden ook in deze vakantie Muziekmeesters Online aan, het platform van alle muziekdocenten van Muziekmeesters Westland. Op het programma staan:

Voorleesochtenden vanuit de Bibliotheek

Muziekmeesters, Theaterschool Koperen Kees én Bibliotheek Westland hebben de handen ineen geslagen en verzorgen via livestream voorleesochtenden met muziek op dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend om 11.00 uur. Aanvang 11.00 uur, toegang (online) is gratis.

Workshop EDM met BandLab

Voor jongeren (10 -13 jaar) is er een online workshop EDM (Electronic Dance Music) met de app BandLab. Nieuwsgierig? Doe mee! Je hoeft nog niets te kunnen, download de app en schrijf je in op Muziekmeesters Online. Dinsdag 23 februari om 13.30 uur, prijs € 5,-  Het maximum is 10 deelnemers, dus wees er snel bij. 

Workshop Cubase

Neem je eigen song op met Cubase. Een online workshop voor jongeren én volwassenen. In een uur leer je de basis van Cubase: editing, werken met een audio interface, overdubben en meer. Donderdag 25 februari 20.00 uur, prijs € 5,-.

Reguliere lessen

Op Muziekmeesters Online staan enorm veel muziekactiviteiten voor alle leeftijden. Filmpjes om mee te doen, zoals leren rappen of songteksten maken. Zing lekker mee met allerlei liedjes in de lessen of luister naar pretparkmuziek of filmmuziek. Voor een bedrag tussen de € 2,- en € 5,- kun je meedoen aan een les. Een eenmaal aangeschafte muziekles, workshop of masterclass blijft actief op je account en is vaker te bekijken.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via 0174 352 125 of kijk op de website van Muziekmeesters Westland.