Muziekschool open in augustus

Gepubliceerd op maandag 20 juli 2020

Het is zomervakantie! Niet iedereen gaat op vakantie, misschien ben jij ook veel weken thuis. Je hoeft je zeker niet te vervelen!  De muziekschool van Muziekmeesters Westland in Maesemunde is in de maand augustus open voor kinderen en volwassenen.

In de ochtenden zijn er allerlei activiteiten met muziek en muziekinstrumenten. Voor kinderen is er Muziekoerwoud en Muzieksafari met een spannende ontdekkingsreis door het woud van muziekinstrumenten. Voor ouders met kleine kindjes is er elke week een ochtend Spelen met Muziek en een Sing-In om samen met je kindje aan mee te doen.

En wil jouw kind een muziekinstrument maken én erop spelen? Schrijf in op Trommels en Fluiten. Of heeft slagwerk en drummen een enorme aantrekkingskracht?  Improviseren op al het slagwerk en alle drumstellen van de school doen we in de Swing Slagwerk workshop. Deze is voor kinderen die al drumles hebben én voor starters.

De docenten van Muziekmeesters Westland gaan ook muziek maken met leerlingen van de muziekschool (alle leeftijden)  in een Orkestproject en op de Beethovendag. Het project orkest is drie ochtenden, 10, 11 en 12 augustus. De Beethovendag is op 19 augustus. Ben je een amateur muzikant, en je zoon of dochter misschien ook? Schrijf je in en kom ook naar het orkestproject of de Beethovendag.

Bladmuziek staat klaar op de website. Er is nog veel meer te doen. Het hele vakantieprogramma vind je op de website www.muziekmeesterswestland.nl/agenda


 Voor aanmelden en informatie: info@muziekmeesterswestland.nl en 0174-352125.