Expositie

Expositie van schilderijen en boekpresentatie

Op zondag 3 oktober 2021 presenteert de Westlandse dichter/cartoonist Joop Alleblas in de Hofboerderij in Wateringen zijn nieuwe dichtbundel Het vermoeden van oorlog. Het eerste exemplaar van de dichtbundel zal dan worden overhandigd aan de Westlandse wethouder van Cultuur Piet Vreugdenhil.

De presentatie van de bundel is gekoppeld aan de schilderijenexpositie van Ger Alleblas-Behrtel. Bij elk schilderij is door de dichter een toepasselijk gedicht gemaakt dat naast de schilderijen wordt gepositioneerd. De auteur zal op 3 zondagen in oktober een inleiding houden over poëzie. Ook zal hij een aantal gedichten uit zijn nieuwe bundel voordragen en toelichten.

De presentaties voor 3 en 10 oktober zijn volgeboekt. Belangstellenden voor de lezing van 24 oktober moeten zich tijdig aanmelden per e-mail via joopalleblas@kpnmail.nl. Buiten de genoemde presentatiedagen zijn in deze maand op zaterdag en op zondag tussen 13.30 en 17.00 uur de schilderijen van Ger Alleblas-Behrtel in de Hofboerderij in Wateringen vrij te bezichtigen.

Praktische informatie

Locatie
De Hofboerderij
Hoflaan 1
2291 CP Wateringen

Datum:
zo 3 okt 2021 t/m zo 31 okt 2021

Tijd:
13:30 - 17:00 uur

Prijs:
gratis

Organisatie/organisator:
Joop Alleblas

Meer informatie:

Disciplines

Beeldend
Literatuur & Filosofie

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.