Expositie

Groepstentoonstelling Black Friday

Drie dagen Black Friday!

Grijp nu de kans eigenaar te worden van een uniek kunstwerk want er wordt een groot aantal schilderijen met flinke korting aangeboden. De kortingen lopen op tot wel 50%.

In dit bijzondere jaar hebben we door verschillende omstandigheden weinig exposities georganiseerd. Vlak nadat we in het voorjaar een prachtige expositie van Toos van Holstein hadden ingericht waren er vanwege de plotselinge lockdown weinig bezoekers. Maar nu, nog net in 2020, toch een nieuwe start. De galerie is altijd al op afspraak te bezoeken maar nu op Black Friday en de 2 dagen er na bent u ook van harte welkom, zonder aanmelding. Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 november van 13.00 tot 17.00 uur.

Er is nu een prachtige groepstentoonstelling ingericht met divers werk van onze gerenommeerde eigentijdse kunstenaars. De galerie in De Lier is groot genoeg om op passende wijze tien mensen tegelijk te ontvangen. Kom dus gerust kijken. Mondkapjes liggen klaar. De galerie is ondanks wegwerkzaamheden toch bereikbaar dus parkeren voor de deur. Een telefoontje voor een gewenst tijdstip kan altijd.

Praktische informatie

Locatie
Galerie Vellekoop & Vellekoop
Pastoor van Rooijplein 3
2678 JA De Lier

Datum:
vr 27 nov 2020 t/m zo 29 nov 2020

Tijd:
13:00 - 17:00 uur

Prijs:
gratis

Organisatie/organisator:
Vellekoop & Vellekoop Kunsthandel

Meer informatie:
https://www.vellekoopkunsthandel.nl/
piet@vellekoopkunsthandel.nl

Disciplines

Beeldend

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.