Concert

Muziekvereniging Liora Code Oranje

Muziekvereniging Liora kondigt code oranje af!

Op zaterdag 12 oktober belooft het een stormachtige avond te worden in Evenementenlocatie De Rank in De Lier. Die avond geldt daar namelijk code oranje want het najaarsconcert van Muziekvereniging Liora vindt daar plaats. Het thema van dit concert is ‘Heel Holland …’. Alle afdelingen van de vereniging, te weten de twirlgroep, slagwerkgroep, marching band, leerlingenorkest en de harmonie laten zien en horen wat ‘Heel Holland’ te bieden heeft op het gebied van dans en muziek.

Zo komt er een lid van de koninklijke familie langs, krijgt u iets te zien van het Nederlandse weer en brengen we een bezoek aan een pretpark. Tevens komt Nederlands muzikaal succes, zowel nationaal als internationaal aan bod. Daarnaast verleent bekende Lierenaar, voetballer en volkszanger Roy van der Sar zijn medewerking aan deze avond, zowel solo als met Liora. Hij zal ook de, ook bij Liora beroemde, derde helft voor zijn rekening nemen. Overigens is Roy als zanger ooit in deze derde helft begonnen, maar inmiddels is hij gepromoveerd tot hoofdwedstrijd. Alhoewel Roy de enige link met voetbal is, is de vrijblijvende dresscode deze avond oranje. Maak u stoelriemen maar vast, want het wordt een turbulente avond die alle kanten opgaat. Maar dat maakt Heel Holland … ook zo bijzonder.

Code oranje geldt op 12 oktober 2019 vanaf 20.00 uur zeer plaatselijk in Evenementenlocatie De Rank, Van Weelystraat 2 in De Lier. De toegang tot code oranje is gratis. Code oranje wordt door Liora waarschijnlijk pas in de kleine uurtjes ingetrokken.

Praktische informatie

Evenementenlocatie De Rank
Van Weelystraat 2
2678 AV De Lier

Datum:
za 12 okt 2019

Tijd:
20:00 uur

Prijs:
gratis

Organisatie/organisator:
Muziekvereniging Liora

Meer informatie:
https://www.liora.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.